Jdi na obsah Jdi na menu
 


CFF 2. část

30. 8. 2011

 POMOOOC!!!" zavřískla KArasu a pokusila se zaktivovat svoji větrnou chakru. a hádejte, co se stalo. Nic. KArasu i Akatora dál padaly, sledovány škodolibými pohledy těch okřídlenejch skřetů. Fialovlasá vlčice se dokonce pokusila zavolat své astrální dvojče, černou havraní princeznu Yami, ona přeci má křídla, jenže její pokus znovu potkal neúspěch. a tak padaly a padaly. A čirou náhodou (Náhodou? Náhody neexistují) se pod ně stočil fialovo-zelený proud z onoho duhového prostoru.

Karasu se ho chňapla, kupodivu byl pevný. Akatora s vřískotem letěla kolem ní, naposlední chíli se čapla nohy. "Karasu-chan, drž se! Nebo tě zabiju jestli tu umřeme!" Drkoala zuby tygřice. Chvíli tam jen tak viseli. "Co teĎ?" Přerušila ticho Karasu. Zase dlopuhé ticho,jen chychotání elfů. "Vy potvory malí!" Švihala ocasem podrážděná šelma visící za nohy ještě podrážděnější. Náhle z čista jasna z duhy vylétl superman. jako by nic kolem rpolétal. Karasu se jendou rukou pustila a chytla se ho za plášť. "Nemáš ve smlouvě zachraňovat?" Zpražila ho pohledem.

Superman na ni vrhl jeden znechucený pohled. "Možná že mám," protáhl," jenže teď mám volno!" obořil se na ni a vytrhl jí plášť z ruky, který se náhodou natrhl. "Ajaj" sykla Akatora, když spatřila Supermanův rudnoucí obličej. Superhrdinův obličej a by momentálně mohl konkurovat zarudlé vyrážce na paviáním zadku, který je mimochodem také červený,takže vyrážka by musela být opravdu ale opravdu hodně červená. KArasu jen na prázdno polkla. Už, už se obě dvě připravovaly na velmi bolestivou smrt, když tu náhle se stal zázrak.

"Zanechte násilí děti moje! Milujte se amnožte se!" Vyhopkal na mráčkách nějaký magor s jointem v puse, představil se jako Lennon. Všichni tři na něj koukali jako na blázna, kterým skutečně byl. rozeběhl se k nim."Jak sem řekl, mám volno! Kouzelná babička mi uvařila čaj a koláčky a já si je nenechám vystydnout!" Vyjekl ulízaný teplouš v přiléhavé kombinéze. "Ďáble začni balit!" Karasu se rychle pustila. Padali značnou chvíli. Než spadli do trávy. "Auuu!" Zařvali obě nastejno, akatora si narazila kosč a Karasu jak letěla nad ní záda.