Jdi na obsah Jdi na menu
 


CFF 4.část

11. 9. 2011

Karasu zlostně zavrčela a vrhla po své kamarádce pohled slibující hodně, ale opravdu hodně bolseti, pokud se nepřestane smát. Akatora se tedy silou vůle přinutila ztichnout, ale i přes její snahu jí cukaly koutky. Karasu přimhouřila oči ale nic neřekla, raději se podívala po onom drzém opovi, jenže ten zmizel. " Kurňa, nebyl to ten opičák z lvího krále?" procedila skrz sevřené zuby a silou vůle se uklidnila.


"Možná jo a možná ne. Hakunamatata, ať už ano, nebo ne, je to minulost." Gebilo s eprase bradavičnaté s fretkou, tchořem, ne pardon surikatou na hlavě. Akatora se mlsně olízla. Vytáhla z kapsy brindáček s obráskem hlavy prasete. Přikrčila se k trávě a skočila. Již se stmívalo, krásnou krjainou hořel oheń a ty dvě šelmy si pochutnávali na vepřiovém a surikata jim k tomu tancovala a zpívala

Náhle se svět zatřásl a ztemněl. obě dvě šelmy se začaly znovu propada. " Shinigami!! Proooč?? Za co mě trestááš??" zaječela KArasu, když opět necítila pod nohama pevnou zem. " Velký tygře!! Proooč?? Za co mě trestááš??" zaječela ve stejnou chvíli AKatora. okolo nich byla jen temnota, a pak se ozval dívčí hlas: " Vy blbky! taky se musíte dostat do každého maléru, který se náhodou objeví poblíž, že?!" a obě padat přestaly, jakoby se vznášely ve vzduchu a před nima se zjevila dívka která vypadala úplně stejně, jako Karasu, tedy až na pár detailů. To byla Yami, KArasino astrální dvojče. Narozdíl od vlčice, Yami neměla vlčí uši ani ocas, ale ve vlasech měla pírka. ani vlasy nemá stejné, má černé, jako noc. stejně tak oči, které často připomínají bezedné propasti do temnot. na sobě měla bílé kimono a u obi ( toho širokého pásku) měla přivázanou černou masku. Vypadal opravdu rozlíceně. " právě jste se dostali do mezičasu mezi dimenzemi! A právě padáte do světa HArryho Pottera!!"
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář