Jdi na obsah Jdi na menu
 


CFF II 1. část

26. 9. 2011

"Čáry máry." Vyprskla Akatora, ale za přítomnost toho podivínského dvojčete ybla ráda, ještě jí brněla prdel od toho pádu. Yami však nebyla dobrák. Nabili si obě. Dopadli ale tentokrát na cestu. Vypadali jako zkrčenci. Jako mátohy se zvedli ale rychle zas lehli na zem, nad hlavou jim rpolétl paprsek kouzla. "Ti jednorožci mi vyhovovali víc!" Ječela Akatora, klepali s ejí kolena a pevně se držela Karasu.

Karasu mohla jedině souhlasit. " Okamžitě vylezte!" ozval se čísi naštvaný hlas a nad hlavami jim prolétl další paprsek. To obě šelmy vyprovokovalo k jediné reakci. k útěku.

S válečným křikem vyskočili na nohy a snažili se uniknout pryč. Osoby se na ně zmateně podívali. Kličkovali, nadskakovali, schovávali se. Pak-rána. Srazili se. Nad hlava jim běhali andělíčci. "Co ste zač?!" Namířila na ně jedna z osob hůlku. Karasu si upravila prsa a založila si na nich ruce, zvedla nos a pražila je rkvelačnýma očima. "Na to bychomn se rády zeptali taky!" Odplivla si. Akatora se jí držela za ramena, vyčuhovala jí jen kšitice a oči. Kolena se jí třepali a zuby o sebe drkotali.

Mezitím Co Akatora šílela hrůzou, Karasu zachovala chladnou hlavu. Ony zvláštní osoby na sobě měli podivné habity a každý na ně mířil hůlkou. byli tři. Karasu okamžitě poznala pošuka Moodyho a podle růžových vlasů i Nymphadoru Tonksnovou. Kouzelník s tmavou pletí a náušnicí v uchu byl pravděpodobně Kingsley Pastorek. Díky Shinigamimu, že je naše vlčice ohromný milovník příběhu Harryho Pottera. "My se ptali první!" odsekla na její předchozí slova Nymphadora. " Tak to asi máte smůlu." zavrčela Karasu hrozivě a když se jí z hrdla vydralo skutečné zavrčení navztekané a hladové šelmy psovité, všichni tři kouzelníci ztuhli.